Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 10. 2012

Agent Provocateur

Beobrazno i neodoljivo

Britanska robna marka Agent Provocateur je jedan od najpoznatijih proizvđača veša na svetu, iako se njihove radnje nalaze samo na ekskluzivnim lokacijama svetskih metropola. Provokacija i kontroverza koje ova marka stvara, uz izazovan veš na savršeno seksi damama iz šou biznisa, stvorili su fantaziju o vešu koji oslobađa inhibicije. Tako je reklamna kampanja sa Kylie Minogue, iz 2001. godine zabranjena za prikazivanje, a Kate Moss je nakon skandala iz 2005. godine, povratila slavu zahvaljujući snovima Miss X, u crno-belim video klipovima. Karijera britanskog supermodela Rosie Huntington je dobila novi smer nakon izazovne kampanje za Dan Zaljubljenih. Pojavljivanja u reklamama ove marke ostvarile su i Paris Hilton, Lily Allen i Carmen Electra.

Uspeh Agent Provocateur-a retko koga zaista zbunjuje. Iza imena marke se kriju Joseph Corré, sin kreatorke Vivienne Westwood i pokojnog menadžera punk benda Sex Pistols, Malcolm McLarena. Drugu polovinu tandema čini Serena Rees, Josephova supruga.  

Osim izazovnog veša, od 2000. godine prave se Agent Provocateur parfemi, linije proizvoda za negu lepote i modni dodaci. Kompanija je nastala sa idejom da se uzdrma prosečna britanska potrošačka baza, a od 1994. i nastanka pa do danas, uzdrman je čitav svet.  

Anti age

Anti age

Usporavanje starenja ...

Agua de Coco

Agua de Coco

Kokos i samba ...

Astragan

Astragan

Ekskluzivno krzno ...

Ajlajner

Ajlajner

Zaštita od “Zlog oka” ...

Anti age

Anti age

Kolagen, elastin, retinoid, vitamini, botox, hijeluron, mezoterapija, leseri ...

Search