Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 03. 2019

NOVA NEGA PROTIV BORA

HYALU B5 SERUM – NOVI LA ROCHE-POSAY ANTI AGE PROIZVOD

 „Biološki proces starenja počinje već oko 25. godine, usled dejstva spoljnih faktora, kao što su - sunce, pušenje, alkohol, previše proteina u ishrani, zagađenost. Smatra se da na starenje kože 70 odsto utiču spoljni faktori, što je u kozmetologiji poznato kao fotostarenje, a 30 odsto su biološki, genetski determinisani faktori, tzv. biološko starenje“, ističe dr Dokmanović, i navodi nekoliko tipova starenja kože:

  • „Umorno lice“ – smanjuje se elastičnost, pojavljuju se otoci, najviše izrađena nazolabijalna bora i podočnjaci, spušteni uglovi usana;
  •  „Izborano lice“ –  za ovaj tip je karakteristična suvoća kože i velika količina sitnih bora na licu, vratu i dekolteu, mimične bore su najviše izražene - oko očiju i iznad gornje usne; 
  • „Viseći obrazi“ – najistaknutiji je pad tonusa u predelu ovala lica – donje vilice i tzv. „buldog“ obrazi; 
  • „Tri u jednom“ – prisutna su sva tri prethodno navedena tipa starenja kože.

Hyalu B5 serum, prvi La Roche-Posay proizvod za negu protiv bora, minimalizuje znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, čineći da lice izgleda osveženo i jedro. Adekvatna nega kože važna je jer na starenje kože 70 odsto utiču spoljni, a 30 odsto biološki faktori, ističu stručnjaci. Jedna od tema o kojoj žene nakon tridesete godine često razmišljaju je opšti gubitak volumena i punoće kože, zbog čega se upuštaju u brojne aktivnosti kako bi održale zdravlje i mladolik izgled. Ipak, uprkos vežbanju, zdravoj ishrani i dovoljno sna, nekad se dešava da pogledamo u ogledalo koje nam pokazuje umorno lice, bez volumena i vitalnosti. Na pitanje koja je tajna svežeg i savršenog izgleda, La Roche-Posay pruža odgovor u vidu „male plave tajne“, jednog od najočekivanijih anti age proizvoda i prvog proizvoda brenda na ovom polju - Hyalu B5 seruma!

Hyalu B5, prvi La Roche-Posay serum sa visokom koncentracijom dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassoside i La Roche-Posay termalne vode – ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Kako bi predstavio novi anti age proizvod, La Roche-Posay je okupio uticajne dame koje su se upoznale sa serumom Hyalu B5 i razgovarale o načinima na koje se one bore protiv znakova starenja. Blogerke Tamara Ćosić, Bojana Kostić, Sandra Jojić, Ivana Radovanović, Ana Janković, Nataša Milošević, Dunja Jovanović, kao i TV lica Tijana Pecić, Marina Kotevski, Irina Vukotić i dugogodišnja novinarka i urednica kanala @namojnacin Brankica Treskavica, iako iskusne u svetu nege,  iskoristile su priliku da dobiju stručne odgovore na brojne beauty dileme. Na pitanja im je odgovarala dr Nevenka Dokmanović, specijalista dermatologije.

Doktorka je temeljno odgovarala i na brige poput kada je pravo vreme da se započne sa negom kože lica, istakavši da do 18. godine kožu treba samo redovno umivati i nanositi laganu dnevnu kremu, i potvrdila da je suva koža sklonija sitnim borama, te deluje kao da brže stari.„Klinički je dokazano da se od 25. godine smanjuje prisustvo hijalurona u koži, pa tako u 35. godini pada na 80 odsto, u 55. na 40 odsto, da bi posle 60. njena koncentracija u koži bila manja od 20 odsto“, istakla je dr Dokmanović. Ona je objasnila da se u toku procesa starenja smanjuje biodostupnost hijalurona – kako zbog smanjenja sinteze endogene hijaluronske kiseline, tako i zbog povećane degradacije postojeće. Tokom godina njena količina u epidermu se smanjuje, što dovodi do povećane suvoće kože, a koncentracija  se smanjuje i u dubljim slojevima.


La Roche-Posay, kao jedan od vodećih dermatoloških brendova u svetu, kontinuirano radi na rešenjima za negu namenjenu svima, pa čak i osobama sa osetljivom kožom. U skladu sa ovim stremljenjem, inovativna formula Hyalu B5 seruma postiže efikasno delovanje protiv starenja kože, bez narušavanja tolerancije kod osetljive kože, čineći da ona bude istovremeno punija i obnovljena. Serum se koristi ujutru i uveče, tako što se nanosi na područje lica i vrata. 

Ispitivanje brenda pokazuje da je 71 odsto žena potvrdilo da su kraju dana bore na licu manje. Nakon četiri nedelje korišćenja, 75 odsto njih potvrđuje svežiji izgled tena, odmorniji izgled lica, i poboljšan izgled lica uopšteno, dok 69 odsto njih potvrđuje revitovalizovaniji izgled kože. 

 

Više informacija pronađite na:  www.laroche-posay.rs 

Preporučena maloprodajna cena*: La Roche – Posay Hyalu B5 serum, 30 ml, 4.150,00 RSD

*Neobavezujuća preporučena cena (Kupac je slobodan da, u svakom trenutku, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

Search