Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 12. 2018

NOVO: Labello Mango Shine – neodoljiv miris manga i diskretan sjaj

Novi Mango Shine neguje usne i prija duši

Sveži, sočni mango za doručak – ko bi mu odoleo? Tako je sladak da ćete uživati u svakom zalogaju. Labello predstavlja novi Labello Mango Shine – nega sa ukusom i mirisom manga.

Nije lako odoleti uživanju koje pruža Labello Mango Shine – dodir sjaja i mekane usne, savršene za poljupce. Miris manga je neodoljiv.

Neodoljiva aroma i pakovanje koje će vratiti letnje uspomene.

Labello Mango Shine će vas podsetiti na najukusniji šejk od manga koji ste ikada probali. Njegov svetlucavi poklopac asocira na sto prekriven čašama svežeg smutija. Pružite usnama trenutak slatkog, voćnog uživanja.

Novi Mango Shine pruža trenutnu negu i obogaćen je svetlucavim pigmentima koji se trenutno tope na usnama i hidriraju ih. Labello sadrži formulaciju za dodatnu negu sa ši puterom i prirodnim uljima. Novi Labello Mango Shine za negu usana nanosi se jednostavno i ravnomerno tako da vam nije potrebno ogledalo. Vaše usne će biti predivno mekane i glatke.

Labello je jedan od brendova za negu usana kojima potrošači najviše veruju. Sa iskustvom dugim više od 100 godina, Labello je poznat kao proizvod koji suve i osetljive usne čini lepim i glatkim. Ne samo da vas iznova uverava u efikasnost svoje formulacije za negu, Labello vas i stalno iznenađuje novim ukusima, a jedan od njih je i Labello Mango Shine.

Search