Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 11. 2017

NOVO! Labello Sparkle Limited Edition.

Uživajte u svetlucavom sjaju koji pruža Labello Sparkle Limited Edition i podelite ga sa drugima.

Originalni proizvod za negu, koji hidrira usne i čini ih lepim, sada dolazi u šest svetlucavih pakovanja za još blistaviji izgled. Dostupan samo ograničeno vreme.

Znate onaj trenutak kada sve izgleda savršeno, kada ste srećni i osećate se kao da sijate iznutra? Kada vam dan protekne uspešno ili se dešava nešto lepo, u vama nešto zablista ili zaiskri poseban sjaj. Vreme je da podelite taj osećaj sa najbližima i ulepšate i njihov dan – uz novi Labello Sparkle u ograničenoj seriji. Čuveni Labello Original, koji hidrira usne i čini ih glatkim, sada je dostupan u šest svetlucavih pakovanja – nosite ih stalno sa sobom i moći ćete da podelite sve posebne momente sa drugima. Uživajte u svakom sjajnom trenutku – napišite ličnu poruku na poledjini proizvoda i poklonite blistavi osećaj svim dragim osobama!

Poznati proizvod za negu usana sada u svetlucavom pakovanju.

Popularni Labello Original za negu usana sada ima novi izgled i dolazi u šest svetlucavih pakovanja – crvenoj, zlatnoj, srebrnoj, roze, ljubičastoj i zelenoj – savršen poklon za nekog dragog. I ne samo to – možete i da napišete nešto na poleđini pakovanja koje je posebno dizajnirano za vaše svetlucave poruke. Podelite sa bliskim osobama dobar osećaj koji pružaju negovane usne i pošaljite poruku uz Labello Sparkle koji je sada dostupan u ograničenoj seriji.

Labello je jedan od najpopularnijih brendova za negu usana na svetu. Prisutan na tržištu više od 100 godina, Labello neguje suve i osetljive usne i čini ih glatkim i lepim. Formulacija sa ši buterom i pantenolom pruža usnama hidrataciju tokom 12 sati. Pantenol je sastojak mnogih proizvoda za negu kože i poznat je po svojim regenerativnim i hidratantnim svojstvima. Ši buter takođe neguje i hidrira suvu kožu. Ovaj popularni proizvod za negu usana je vaš savršen saputnik – staje u svaki džep ili torbu.

Zablistajte u punom sjaju

Svetlucave boje su aktuelni trend – bilo da je u pitanju moda, nega lepote ili dizajn enterijera. Cipele, košulje, torbe i modni dodaci imaju svetlucave detalje, u šminku se dodaje svetlucavi sjaj, a blistave dekoracije unose svetlost i vedrinu u stan ili kuću. Novi Labello Sparkle u ograničenoj seriji prati ovaj trend – podelite ga sa prijateljicama i inspirišite ih da zablistaju na svoj način!

 

 

Labello Sparkle Limited Edition, prosečna maloprodajna cena 249,38 din.

Search