Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 06. 2014

Brooke Candy

Nova muzička senzacija

Ovogodišnja muzička senzacija je svakako Brooke Candy, 24-godišnja hip hop zvezda, koju zbog izgleda i ekscentričnog pristupa muzučkoj sceni i modi često porede sa Gwen Stefani i Lady Gagom.

Brooke Candy dolazi iz Kalifornije, a kako sama kaže, ona ne stvara samo muziku, već ide korak dalje, misleći na pokret. Muza Nicole Formichettija inspiraciju traži u punk rocku, ali ponajviše u 20-im i 50-im godinama prošlog veka.

Nekadašnja egzotična plesačica je postala poznata po metalik kostimima, tako da je teško poverovati da su njene ikone stila Lana Turner, Greta Garbo i Marilyn Monroe. Od dizajnera najviše se divi radu Galliana, McQueena, Gaultiera, jer ima utisak da joj se njihovi komadi visoke mode obraćaju.

Koliko je oduševila modni svet, svedoči i to da je njen spot za pesmu "Opulence" režirao čuveni fotograf Steven Klein. Takođe, zanimljivo je da su je modni, ali i muzički velikani otkrili putem socijalnih mreža, kao i da prezire poređenja, jer smatra da je svako poseban, a poređenja vređaju individualnost. 

Iako se trudi da svaka pesma bude dovoljno dobra da bude singl, njena želja je da stvori novi pokret, da muzičkom svetu nešto do sada neviđeno. Videćemo dokle će stići. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search