Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 05. 2014

Chloë Grace Moretz

Zvezda od malih nogu

Sedamnaestogodišnja Chloë Grace Moretz je karijeru počela pre tačno deset godina, ulogom u filmu The Amityville Horror. Svetsku slavu je doživela 2013. godine, rimejkom horor filma "Carrie", u kom je tumačila naslovnu ulogu.

Mlada Chloë je američka glumica i manekenka, škotskog, velškog, nemačkog i švajcarskog porekla. Njeno odrastanje je bilo normalno, srećno, ali kako sama kaže voli mračne uloge, koje su za nju izazov i nepoznanica. Iako je još uvek tinejdžerka, mnogi glumci i režiseri u njoj vide ne samo sirovi talenat, već i profesionalizam dostojan jedne zvezde. 

Neodoljiv osmeh i mlečno beli ten su je učinili instant zvezdom među modnim dizajnerima i urednicima magazina, te je do sada bila gost mnogih Nedelja mode i lice sa naslovnica svih velikih časopisa. Elle magazin joj je dodelio februara 2013. godine prestižnu nagradu, pod nazivom "sledeća modna ikona".

Chloë Moretz je do sada snimila više od 20 filmova i pojavila se u nekoliko TV serija i pozorišnih predstava. Na Kanskom festivalu je predstavila svoj novi film "Clouds of Sils Maria", u kom glumi sa Kristen Stewart i Juliette Binoche. 

Kada ne radi ponaša se kao svaka druga devojka. Sluša muziku, izlazi, s tim što na premijere svojih filmova ne dovodi prijatelje, jer želi da napravi jasnu razliku između posla i privatnog života. Sa tako malo godina i tako zrelim razmišljanjem, lepa Chloë je na dobrom putu da postane lice i glas generacije. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search