Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 04. 2013

Eva Herzigova

Pozdrav za momke

Eva Herzigova je super model češkog porekla, rođena 10. marta 1973. godine. Svoju dugogodišnju karijeru je započela nakon pobede na takmičenju za mis, koje se održalo u Pragu 1986. godine. Sa samo 16 godina stigla je u Pariz i svojom pojavom zaludela modni svet.

Njeno, bez sumnje, najzapaženije pojavljivanje je bilo za potrebe prve Wonderbra kampanje 1994. godine. Plavokosa vitka dama raskošnog poprsja ostala je upamćena širom sveta. Muškarci su uzdisali za njom, a žene manično kupovale taj magični komad donjeg veša. Reklama nije mogla bolje da prođe. Izgovorila je samo dve reči : ‘’Hello Boys’’ i stvorila istoriju. Poster koji je pratio kampanju je dospeo čak i u ‘’Victoria and Albert’’ muzej u okviru izložbe  "Poster of the Century".

Nakon toga o nju su se bukvalno otimali svi priznati i poznati svetski brendovi. Ona je bila i Guess devojka u savršenim farmerkama i Victoria Secret anđeo.

Jedina kontraverza koja se pojavila u njenoj poslovnoj biografiji je tužba, koja joj je bila uručena od strane brenda La Senza. Naime, manekenka je neposredno pred snimanje kataloga za liniju kupaćih kostima, skratila kosu, što se kompaniji nikako nije dopalo.

Ono što manje ljudi zna i pamti su njene uloge u nekoliko filmova, od kojih je najsvežiji po datumu, ''Modigliani'' iz 2004. godine, gde je glumila Olgu Picasso.

Trenutno uživa u blaženom stanju po treći put i snima editorijale poput pravog profesionalca. Dok se Eva bude prepustila blagodetima majčinstva, poštovaoci njenog lika i dela će moći da uživaju u reklami koju je uradila za vrtoglave štikle Briana Atwooda.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search