Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 02. 2013

Aymeline Valade

Za nju ćete tek čuti!

Da li ste čuli za damu koju opušta vožnja skejtborda? Ako niste, vreme je da to promenite, čitajući redove koji slede.

Aymeline Valade je manekenka francuskog porekla, rođena 1985. godine. Otkrivena je kao petnaestogodišnjakinja dok je vozila svoj skejt ulicama Nice. Njen debi je bio na reviji Blumarine u Milanu, 2009. godine. Narednih deset godina je vredno i naporno radila u modnoj industriji, pa tek onda potpisala ugovor sa Woman Management agencijom.

Njen muškobanjasti stav, izražene jagodice i krupne plave oči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U eri pomame za androgenim modelima postala je veoma tražena. Radila je kao model za poznate modne kuće Chanel, Saint Laurent Paris, Gucci i Lanvin.

Više puta se pojavljivala na naslovnim stranama Voguea u saradnji sa poznatim fotografima Davidom Dunanom, Gregom Kadelom i Mariijem Sorrentijem. Radila je editorijale za W magazin, Numero i i-D.

Valade je od 2011. godine postala muza Alexandera Wanga, koji joj je inače jedan od omiljenih kreatora, pa i privatno vrlo rado nosi njegove kreacije.

Iako tvrdi da vodi zdrav život i da uživa u ukusnim zalogajima, naročito ako su spremljeni od strane njenog oca ili dečka, njena veoma vitka figura je izazvala burne reakcije javnosti. Naime, u reklamnoj kampanji za Marni kolekciju, u izvođenju švedske modne kuće H&M, Aymeline je na promotivnim plakatima izgleda kao da će se svaki čas srušiti usled neuhranjenosti. Mediji su se obrušili na ovu kolekciju zbog propagiranja anoreksije i lošeg primera mladim devojkama.

Bez obzira na prašinu koja se oko nje diže, ona hrabro korača velikim koracima ka svetloj modnoj budućnosti. Poslednja velika kampanja u kojoj samouvreno dominira neđu ostalim kolegama, bila je za Donnu Karan, pred objektivom Russella Jamesa

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search