Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 10. 2012

Garren

On formira trendove

Kada u svetu mode poznati fotografi, dizajneri, urednici časopisa ili neke poznate ličnosti požele da kreiraju svoj poseban izgled, svi oni će da pozovu jednu osobu. Garrena. Ovaj frizer je skoro više od tri decenije u samom vrhu. Garren je praktično postao čudotvorac za svoje klijente. Može da se pohvali da je njegov rad ovekovečen na preko 1000 naslovnih stranica raznih časopisa ( Allure, ELLE, Vogue, Vanity Fair, W ), a njegovo ime je danas sinonim za najviši nivo stila, senzibiliteta i sofisticiranosti.

Tokom svoje duge karijere sarađivao je sa nekim od najboljih fotografa današnjice kao što su Steven Meisel, Patrick Demarchelier, Steven Klein, Michael Thompson, David Sims, Mert Alas i Marcus Piggott, Jean-Baptiste Mondino. Radio je za poznate svetske kompanije i modne dizajnere kao što su  Cover Girl, The Gap, Calvin Klein, Dior, Dolce & Gabbana, Escada, Giorgio Armani, Prada, Versace, Valentino, Akris, Marc Jacobs i Anna Sui. Garren je za njih unapred pravio modne trendove, ono što je tek trebalo da bude popularno u reklamnim kampanjama ili na modnim pistama.

Njegova posebnost i sposobnost da promeni izgled svake osobe, da je učini posebnom mu je donela poverenje mnogih svetski poznatih zvezda. Tako se kod njega friziraju Madonna, Katy Perry, Victoria Beckham, Blake Lively, Scarlett Johansson, Nicole Kidman, Eva Longoria, Sandra Bullock, Olivia Wilde, Lea Michelle, Amanda Seyfried, Cate Blanchett, Emma Stone, Drew Barrymore, Diane Kruger, Selma Blair, Jessica Biel, Kim Kardashian, Gwen Stefani, Keira Knightley, Mariah Carey, Oprah Winfrey, pa čak je i pokojna Audrey Hepburn obožavala Garrena. Sve one su se obraćale baš Garrenu kako bi formirao njihove izglede koji oduzimaju dah.

Svoj poseban izgled današnji svetski top modeli, kao što su  Karen Elson, Gisele Bündchen, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Lara Stone, Joan Smalls, Jessica Stam, Caroline Trentini, Natalia Vodianova, Julia Stegner, Amber Valletta, Carolyn Murphy, Liya Kebede, Naomi Campbell i naravno, Linda Evangelista, duguju baš Garrenu.

U decembru 2006. godine, Garren je otvorio vrata svog novog, modernog i elegantnog salona koji ima preko 2000 kvadratnih metara. Salon je otvoren na Petoj aveniji  i to u Atrijumu poznatog njujorškog hotela Sherry-Netherland. Skoro 35 godina Garren pomera granice mode, diktira trendove frizura u svetu frizura i mode. On u ovom salonu provodi deset dana mesečno, i tu ulepšava obične žene i devojke, dajući svakoj poseban tretman, kao i bilo kojoj svetskoj zvezdi. Njegov cilj je da u svakoj ženi probudi njenu unutrašnju lepotu. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

James Brown

James Brown

Rock & Roll frizer ...

Paul Hanlon

Paul Hanlon

od malena voleo frizure ...

Guido Palau

Guido Palau

Najveći trendseter kada je u pitanju kosa ...

Milica Maksimović - Šišalica

Milica Maksimović - Šišalica

"Šišanje je vaš rizik, a frizura je moja profesija!!" ...

Search