Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 06. 2012

Doutzen Kroes

Ruža iz zemlje lala

Holandski supermodel, Doutzen kroes, je rođena 1985. godine, a nakon završene srednje škole je započela karijeru modela, najpre u Amsterdamu, odakle je otišla pravo u Njujork, usput svrativši do Pariza. 2005. godine Vogue ju je proglasio modelom godine, nakon što je izabrana za zaštitno lice parfema "Eternity", modne imperije Calvin Kleina.

Tokom 2006. godine je potpisala ugovor sa kompanijom L'Oreal, koji i dalje traje, a zatim je usledilo slikanje za Pirelli kalendar. Status anđela u modnoj kući Victoria's Secret je stekla 2008. godine, a savršen balans između komercijalnih uspeha i rada sa dizajnerima visoke mode, poput Galliana i Valentina, stvorio je neprikosnovenu vladarku pisti, naslovnica, editorijala i reklamnih kampanji.

Doutzen je bila lice nekih od najekskluzivnijih modnih kuća: Gianfranco Ferre, Gucci, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino, Versace, a krasi naslovnice svih modnih magazina. Ono što izdvaja Doutzen je zdrava figura sa zavodljivim oblinama i lice koje čas podseća na filmske zvezde šezdesetih, poput Bridgette Bardot, čas na Jams Bond devojku, Denise Richards, mada je neosporno da ova manekenka nosi nešto svoje, zbog čega je podjednako popularna i među ženama i među muškarcima. 

Doutzen je uz srećnom braku, majka je jednogodišnjeg dečaka i petoplasirana na listi najplaćenijih manekenki prema Forbsu. Iako ima status supermodela, Doutzen aktivno trenira, uživa u vodenim sportovima, a kada nije pod sjajem reflektora, oblači se i ponaša kao svaka mlada mama, uspešno držeći svoju privatnost i porodicu samo za sebe. 

 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Top 5 manekenke

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search