Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 09. 2019

MAIK - Zakoračite u budućnost na srpskom

Digitalni asistenti su postali naša stvarnost.

Ovi mali savremeni uređaji su čudo tehnike. Možete ih kontrolisati samo glasom i tražiti od njih da pronađu nešto na internetu, kao na primer recepte, muziku, adresu ili vas mogu podsetiti da nešto uradite. Ako imate pametne uređaje po kući, vaš digitalni asistent će se rado upariti sa njima i uključiti ih i isključiti na vašu glasovnu komandu.


Google Assistant, Apple Homepod, Amazon Alexa i drugi su već dobro poznati na globalnom tržištu pametnih zvučnika.
Došao je i taj dan. Prvi digitalni asistent na srpskom jeziku pojavio se na domaćem tržištu. Odaziva se na ime MAIC (Majk) i dolazi iz kompanije MLS.


Pre svega, šta je to digitalni asistent? To je uređaj napravljen da olakša vaš svakodnevni život. Kontrolišete ga glasom, dajete mu precizne komande i on obavlja različite akcije za vas u vašem domu.

 


Ako imate pametne kućne uređaje, MAIC se može povezati sa njima. Vaša komanda će upaliti svetlo u dnevnoj ili spavaćoj sobi ili uključiti televizor. MAIC će vam takođe pustiti muziku koju volite i možete da pretražujete Internet preko njega. Pronaći će vam tačnu adresu restorana, šta znači neki termin ili informacije koje vas zanimaju. Zahvaljujući njegovom malom ekranu, možete i razgovarati putem video poziva. Rado će se povezati sa svim vašim prijateljima koji ga takođe koriste. Naravno, na ekranu deca mogu uživati u crtanim filmovima. MAIC je takođe tu da vam pomogne da bolje organizujete svoje vreme i obaveze. Samo mu recite da namesti alarm ili podsetnik. MAIC jednostavno zna i zna mnogo toga. :)


Digitalni asistent MAIC će ekskluzivno biti dostupan u kompaniji Vip Mobile.


Ne propustite priliku da budete jedan od prvih korisnika koji će zakoračiti u budućnost na srpskom jeziku.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search