Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 09. 2016

Faretta: Hrvatska manekenka koja je osvojila svet

U samo par meseci

Prelepa manekenka je u samo nekoliko meseci osvojila sve modne piste i šetala uz najveća imena modelinga. Njeno ime je Farreta, a otkrila ju je Anna Gojanović.

O misterioznoj lepotici se ne zna puno, čak ni njen Instagram nalog ne govori ništa više sem da neprestano putuje i radi. Bila je eksluzivno lice kuće Givenchy za kolekciju jesen/zima 2016-17. godine, a zatim je hodala i za kuće Versace, Dior, Valentino, ChanelMichael Kors, slikala se za Miu Miu Resort 2017 kolekciju, a apsolutno je zaludela modni svet nakon što je Victoria Beckham na svom Instagram nalogu postavila sliku na kojoj stoji pored manekenke i navodno misli kako bi volela da izgleda baš kao mlada Farreta.

Gotovo da ne postoji revija u sklopu predstavljanja kolekcija za proleće 2017. godine koju nije radila, a već se našla i na stranicama Vogue Paris izdanja za oktobar.

Sa samo 18 godina zelenooka lepotica je pokorila modni svet, a svaka modna publikacija je tokom ove godine stavila među najtraženija nova lica. Koji je njen sledeći potez ostaje da vidimo, a do tada uživajte u fotografijama budućeg supermodela!

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search