Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 09. 2016

Margaret Qualley

Sjajna Kenzo devojka

Manekenka, glumica, plesačica, ćerka Andie MacDowell i modela Paul Qualleya, Margaret Qualley je rođena 1995. godine, a prvi put se sa slavom susrela nakon film "Palo Alto", koji je režirala Gia Coppola.

Prethodno je završila Royal Academy of Dramatic Arts u Londonu i napravila modni debi na pistama Njujorka. Ubrzo je usledila serija "The Leftovers", a zatim i film "The Nice Guys".

Trenutno je lice novog Kenzo parfema u sjajno reklami koja nas je osvojila šarmom i energijom, za koju je odgovorna upravo  Margaret Qualley. Ono što nas čeka tokom ove i sledeće godine su tri nova filma u kojima ćemo gledati ovu neobičnu lepoticu, koja je rasla van Holivuda, te je krasi doza skromnosti, kao i urođena ženstvenost, koju je nasledila od poznate mame.

Uz glumu, modu, klasičan i moderan balet, ona je trenutno i student Univerziteta u Njujorku, a šta čeka lepu brinetu svetlih očiju, ostaje da vidimo. Ono što je sigurno je da je baš Kenzo World reklama pokrenula lavinu pozitivnih komentara, te smo sigurni da je ovo samo početak jedne divne priče koja spaja modu, muziku i ples.

Zavirite u galeriju:

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search