Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 06. 2016

Alexis Bledel

Zauvek "Gilmorsica"!

Kako nam se "Gilmorsice" uskoro vraćaju, sasvim je logično da se osvrnemo na mlađi deo magičnog dua.

Alexis Bledel se krije iza uloge sjajne, mlade Rory Gilmore, dolazi iz Teksasa, a rođena je 1981. godine. Neobična lepota, boja očiju koja deluje nestvarno i tanana figura su joj obezbedili poslove modela, a zatim i prvu veliku ulogu upravo u hit TV seriji.

Nakon "Gilmorsica" glumica je bila deo serije "Mad Men", a pojavila se i u mnogobrojnim filmovima, među kojima su "Sin City" i "Tuck Everlasting".

Još jedna uloga joj je donela puno hvale, a radi se o adaptaciji popularne knjige, "The Sisterhood of the Traveling Pants", u kojoj se našla pored Blake Lively. Baš kao i Blake, sa kojom je postala dobra prijateljica, supruga, Vincent Kartheisera, je srela na snimanju, a nedavno su postali roditelji.

Bledelova nije tipična zvezda Holivuda, jer i tokom godina kada je njena slava bila na vrhuncu, nismo je viđali kako po klubovima, na prestižnim žurkama, zapravo je stidljiva, retko daje intervjue i dokaz je da možete da imate karijeru u industriji zabave bez provokativnih slika i skandaloznog ponašanja.

Zbog njene nevine pojave, bilo je puno peticija da ona ekranizuje glavni lik u serijalu "50 nijansi", ali to bi bilo neočekivano i ne baš u skladu sa njenom nežnom prirodom i željom da kada se ugase kamere, nastavi sasvim normalan porodični život.

Argentinsko-dansko-škotsko nasleđe je glavni "krivac" za njen neobičan izgled, a iako sebe smatra Latinom, ona je danas mirna i vredna Njujorčanka, koja je tokom godina postala i stilska inspiracija, iako nije u javnosti onoliko koliko bismo želeli.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search