Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 03. 2016

Marjan Jonkman

Muza Hedi Slimana i supermodel u stvaranju

Holandija više nije zemlja lala, već prelepih modela, koji svake godine osvajaju svetske piste i postaju lica najprestižnjih editorijala i modnih kampanja.

Marjan Jonkman je studirala istoriju kada je započela posao modela, sa skromnim ciljem - da obiđe svet. Zato, svaki put kada je van Holandije, provodi sate šetajući i upijajući kulturu, istoriju, znamenitosti grada u kom se nalazi. Ali sa njenim rasporedom, to i nije tako lako.

Jedno od najtraženijih lica Nedelja mode je tek dve godine u ovom poslu, a njene upadljive plave oči i izblajhana kosa su je učinili muzom Hedi Slimana i licem kuće Saint Laurent.

Ona redovno vežba pilates, pazi na ishranu, iako kada dođe kuće ume da se opusti. Prvi put kada je otišla za Njujork želela je samo da se vrati kući, ali sada je suprotno - jedva čeka da vidi gde će je posao odvesti.

Prizemna, ali svesna svog uspeha, Marjan Jonkman ima planove da se uključi u aktivno pomaganje drugima kroz organizacije poput UNICEF-a, a za desetak godina, kada bude imala oko trideset, želi sve što i njena zemljakinja Doutzen Kroes, supruga, dvoje dece i posao koji je ispunjava, koji će možda biti u svetu mode, a možda i ne.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search