Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 11. 2015

Harley Viera-Newton

Modna miljenica iz DJ sveta

Harley Viera-Newton ima VIP tretman na modnim događajima, obožavaju je svi od Karla Lagerfelda do Olivier Rousteinga. Kako ste se do sada susretali sa njom na našoj listi najbolje odevenih dama, vreme je da bolje upoznate britansku zvezdu u čiji ormar bismo rado zavirili.

Modelingom se bavi usputno, jer je muzika njena prava ljubav. Njen otac je Ashley Newton, predsednik kompanije Columbia Records, dok joj je majka Cristina Viera-Newton, nekadašnji model i osnivač Tom Binns linije nakita.

Britansko-brazilsko nasleđe joj je omogućilo da spoji muziku i modu, a ako vam nije dovoljno to što je njena majka pozirala za kuću Dior, dodaćemo i da joj je rođaka čuvena Charlotte Olympia Dellal. Sa ovakvim pedigreom, ne čudi nas što spada u red modernih muza.

Detinjstvo je provela na relaciji London-Los Anđeles, a zatim je upisala Univerzitet u Njujorku i diplomirala na antropologiji i andragogiji. Ipak, diplome će sačekati, jer je od 2007. godine jedan od najtraženijih DJ-eva i to isključivo u visokim krugovima. 

Pozirala je za Uniqlo, DKNY, a puštala muziku na revijama kuća House of Holland, Topshop, Dior, MaxMara i Missoni.

Njena lista top pet albuma svih vremena izgleda ovako:

The Clash - London Calling 

Jackson Browne - Late for the Sky 

The Strokes - Is This It 

The Smiths - The Queen is Dead

The Shangri-Las - Leader of the Pack

Oasis - What's the Story Morning Glory

Kaže da definitivno može da se spremi za pet minuta, ali obožava da uživa u pripremi, tako da za savršen izlazak mora da ima vremena i za Spa i manikir i pedikir. Obožava svoje Charlotte Olympia Kitty baletanke, jer inače nije veliki fan potpetica, a od pisaca najčešće izdvaja Prousta.

Gde god da se nađe nosi širok osmeh, a uvek je tu za najbolje prijatelje, među kojima je Alexa Chung. I ne, ne stidi se da kaže da je nekada bila najveći fan benda Spice Girls!


Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search