Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 08. 2015

Zendaya Coleman

Glas nove generacije

Iako joj je tek 18 godina, Zendaya Coleman, poznata samo i kao Zendaya, je već uspela da se ostvari na nekoliko polja, a uz to je pokazala snagu i jačinu vrednu divljenja.

Glumica, plesačica i pevačica iz Kalifornije je karijeru započela u lokalnom pozorištu, a zatim se pridružila i plesnoj grupi. Ubrzo je počela da pozira za  Macy'sMervyns i Old Navy. Usledila su pojavljivanja na Disney kanalu i zajedno sa Bellom Thorne postala je miljenica mladih širom SAD-a.

Njeni singlovi su postali hitovi preko noći, a učestvovanje u emisiji "Ples sa zvezdama" ju je digao u visine. Napisala je knjigu "Between U and Me: How to Rock Your Tween Years with Style and Confidence", zatim je dizajnirala liniju odeće, a trenutno promoviše liniju cipela. 

Zendaya insistira na autentičnosti i bori se za bolja prava mladih žena, posebno afričko-američkog porekla. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada, a njena neobična lepota joj je donela i popularnost na modnoj sceni. Iako tek puni 19 godina u septembru, mlada zvezda je već prava modna inspiracija tinejdžerima, jer nikada ne igra na sigurno, neprestano se zabavlja sa frizurama, šminkom i odećom, a za razliku od njenih koleginica, ona živi mirno i gotovo kao svaka druga tinejdžerka.

Takođe, Zendaya je uložila godine i u obrazovanje, završila je Academy of Hawaiian Arts i Oakland School for the Arts, a njen način komunikacije sa publikom i kritičarima je pokazao da ova mlada dama zaslužuje kraljevski tretman u predstojećim godinama.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search