Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 07. 2015

O njoj svi pričaju: Ruby Rose

Njena godina

Australijska glumica, manekenka i DJ, Ruby Rose je u januaru postala deo TV serije "Orange Is The New Black" i od tada svet ne prestaje da se divi njenoj lepoti, iskrenosti i talentu.

29-godišnja lepotica androgenog izgleda je pravo osveženje u Holivudu. Počela je karijeru kao VJ za MTV Australia, a zatim su usledili editorijali i reklame za Marie ClaireVogueNylon i Maybelline. Ruby je u srećnoj vezi sa Phoebe Dahl, a poznata je kao veliki borac za prava životinja i aktivno sarađuje sa organizacijom PETA.

Takođe, 2010. godine se oprobala i u ulozi dizajnera u saradnji sa australijskim modnim brendovima, a takođe je 2014. godine režirala i glumila u kratkom filmu "Break Free", koji govori priču o polovima, tačnije o tome kako se seksi devojka pretvara u dečaka iz komšiluka. Seksi glumica prelepog lica insistira na tome da je neutralnog pola, jer se lako poistovećuje i sa ženama i sa muškarcima, a njen film je priča upravo o toj borbi.

Ruby Rose ne krije svoju seksualnost i zahvalna je što u svetu šou biznisa ljudi nemaju problema sa njenim životnim stilom. Ipak, kada je bila tinejdžerka, dobijala je batine često i jednom je čak završila u bolnici. Upravo to je uticalo na njen angažman u organizaciji Headspace, koja se brine o mentalnom zdravlju mladih.

Njenih 60 tetovaža, zanimljiv stil odevanja i nesvakidašnja spontanost su stvorili osobu koja, gde god da se pojavi, izaziva puno pozitivnih komentara. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search