Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 06. 2015

Rokenrol unuka-nova modna ikona: Ella Richards

Miljenica Burberry-ja i Tom Forda

Ella Richards je unuka legendarnog Keith Richardsa iz Rolling Stonesa i Anite Pallenberg, sa očeve strane. Njena majka je  Lucie de la Falaise, ćerka muze Yves Saint LaurentaLoulou de la Falaise, tako da je sasvim prirodno što je mlada manekenka osvojila modni svet brzinom svetlosti.

Njen poslednji angažman, za kuću Burberry, kampanja za jesen 2015. godine, ju je stavio u red poznatih britanskih modela, poput Kate Moss i Naomi Campbell. Pred objektivom Mario Testina, na ulicama Londona, Ella je pozirala u boho inspirisanoj kolekciji, koja je nastala pod uticajem stila upravo Anite Pallenberg.

Prethodno je radila kampanje za Tom Forda i Paul & Joe, a u pauzama snimanja, često je viđena na pistama Pariza, Londona i Njujorka. 

Ella, koja je još uvek u srednjoj školi, smatra da je Kate Moss najveća ikona modelinga, što nije slučajno, jer joj je Lottie Moss jedna od najboljih prijateljica. Ipak, iako više voli Beyonce i Lady Gagu od rokenrola, njene stilske inspiracije su članovi njene porodice. 

Kada imate ovakav modno-muzički pedigre, prosto bi bila šteta da ne iskoristite genetsku predispoziciju i ne upišete se u svet nekih novih modnih ikona. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search