Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 05. 2015

Zoë Kravitz

Stopama poznatih roditelja

Roditelji mlade i prelepe Zoë Kravitz, Lenny KravitzLisa Bonet su svojevremeno bili IT par 90-ih. Iako se njihov brak nije održao, ostalo im je prijateljstvo i ćerka, koja sa 26 godina ima svet pod nogama.

Iako je glumu kao poziv odabrala tek na koledžu, na TV ekranu se pojavila sa 16 godina prvi put, u filmu "No Reservations". Od 2011. godine i filma " X-Men: First Class", Zoë polako ide utabanim stazama majke glumice i oca rok zvezde, koji povremeno i glumi.

Kao i njene roditelje, i Zoë ćete videti u reklamnim kampanjama, a uprkos tome što je dete razvedenog popularnog para, ona ističe da je njena porodica puna ljubavi i razumevanja, dodajući da iako se nekada stidela svojih roditelja i njihove slave, sada rado krade njihovu odeću. 

Takođe je na njenu slavu uticalo i pojavljivanje u seriji "Californication", a trenutno je možete videti u hit filmu "Mad Max: Fury Road".

Kao i njen zgodni otac, Zoë Kravitz dizajnira nakit, a hobi joj je muzika, što se svakako vidi i po njenom već istančanom ukusu za odevanje, koje je oličenje rock chic-a. 

Iako je odrastala pod reflektorima, Kravitzova uspeva se trudi da živi kao i ostale devojke u 20-im, tako da njene veze sa Michael FassbenderomPenn Badgleyem nisu donele puno materijala tabloidima. 

Lepa, zgodna, sa buntovničkim stavom i očiglednim talentom, Zoë Kravitz je jednostavno cool, jedinstvena i sa vrlo jasnim ciljevima, bilo da su u pitanju njeni filmski ili drugi životni izbori. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search