Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 05. 2015

Paula Cademartori

Miljenica Anne Dello Russo i Jane Fonde

Brazilska dizajnerska Paula Cademartori je najpre radila u kući Versace, pre nego što je 2010. godine započela sopstvenu liniju tašni. Danas su njeni najveći obožavaoci Jane Fonda, Anna Dello Russo, Miroslava Duma, a torbe jarkih boja i upečatljivog dizajna su stigle i na male ekrane.

Paula je magistrirala na Istituto Marangoni u Milanu, na luksuznim aksesoarima. Iako je želela da se fokusira na cipele, koje su i dalje njena strast, sudbina je odlučila da je upravo ova dama sledeći veliki dizajner najtraženijih torbi. Nakon što je postala ime koje se pamti, lansirala je i kolekciju cipela, koja je namenjena sezonu jesen/zima 2015-16. godine, tako da još uvek nisu dostupne u prodaji.

 

Osim dezena i oblika, njen zaštitni znak je metalna kopča na sredini torbe, bez obzira na veličinu. Ta kopča je nastala iz ljubavi prema nakitu, tako da je još jednom strast i ljubav stvorila prepoznatljivi logo, koji najveću popularnost uživa u Italiji, a tokom nedelja mode torbe Paula Cademartori možete videti na svim IT devojkama i poznatim urednicima prestižnih magazina. 

Paula Cademartori se najviše divi kući Prada, voli Dior komade, a kada vidi ko sve nosi njene modele i dalje se nađe u neverici. Dok čekamo da vidimo kako će cipele ove šarmantne Brazilke prošetati modnim prestonicama, izdvajamo neke od njenih najpopularnijih modela u galeriji.  

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search