Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2015

Christian Siriano

Od rijalitija do crvenog tepiha

Christian Siriana smo upoznali 2008. godine, kada je u pobedio u četvrtoj sezoni rijaliti emisije Project Runway, ali je već sa 13 godina znao da mu je mesto u modnom svetu.

Studirao je u Baltimoru i Londonu, a kao najveće inspiracije navodi McQueena i Westwoodovu. Rođen 1985. godine, Siriano spada među nauspešnije mlade dizajnere današnjice, koji je do 27. godine uspeo da stvori imperiju koja je tada vredela pet miliona dolara, a njena vrednost neprestano raste.

Christian Siriano ima karijeru o kojoj većina dizajnera može samo da mašta. Tokom snimanja TV emisije Project Runway imao je 21 godinu i gošća/sudija, Victoria Beckham ga je zamolila da napravi nešto samo za nju. Tako je zaintrigirao modnu javnost, da su se saradnje samo nizale: Puma, Gaia Online, Payless Shoesource, Victoria’s Secret su samo neke od njih.

Mlad, talentovan, drzak i harizmatičan, Sirian je izdao i knjigu "Fierce Style: How to Be Your Most Fabulous Self", a veoma lako i brzo je ušao i na tržište parfema, cipela i modnih detalja. Takođe se bavi i izradom venčanica, a među njegovim fanovima su Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Rihanna, Christina Ricci, Victoria Beckham, Christina Hendricks, Taylor Swift, Nicki Minaj, Heidi Klum i Emily Blunt.

2013. godine postao je član Council of Fashion Designers of America, pojavio se u spotu pevačice Estelleradio je kostime za filmove i animirane filmove, zašao je i u make up vode, a njegova stvaralačka snaga je sve jača, iz sezone u sezonu.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search