Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 02. 2015

Sestrinim stopama: Toby Huntington-Whiteley

Stvaranje muškog supermodela

Rosie Huntington-Whiteley je veliko ime u modnom svetu. Britanska lepotica je pozirala za gotovo sve velike kuće, šetala najpoznatijim pistama, a za brendom Marks & Spencer već nekoliko godina uspešno radi na linijama veša. Rosie je pistu zamenila glumom, ali porodica Huntington-Whiteley ima još jednog asa u rukavu.

U pitanju je 24-godišnji Toby Huntington-Whiteley, koji je tek potpisao ugovor sa agencijom Models1 i postao lice brenda Jacamo. Zgodni Britanac ima napućena usta i savršene jagodice, baš kao i proslavljena starija sestra, a za njegovo izvajano telo odgovoran je njegov dnevni posao - on je fitnes trener, posvećen dobrotvornom radu, tako da se iza savršenog lica, ali i tela krije i zlatno srce.

Toby je posvećen zdravoj ishrani, tako da njegov Instagram profil čine mnogobrojne fotografije zanimljivih i zdravih jela. Živi i radi u Londonu, a da li će se ozbiljno posvetiti karijeri modela još uvek nije poznato. Reackije su više nego pozitivne, tako da odluka zavisi isključivo od njegovih interesovanja. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search