Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 11. 2014

Candice Huffine - prvi plus size model u Pirelli kalendaru

Obline su u modi

Candice Huffine, nekadašnja tinejdž misica, protekle dve godine je uspela da ostvari ono što je u modnoj industriji bilo nemoguće: postala je poznata i priznata manekenka, a za razliku od njenih koleginica koje nose veličinu nula, ona nosi broj 14. 

30-godišnja Candice je uz pomoć Steven Meisela postala i miljenica Vogue Italia izdanja, zatim W magazina, a onda su je primetili i Mert & Marcus, tako da je njen angažman na prestižnom Pirelli kalendaru došao nakon godina rada u svetu visoke mode. 

Huffineova je žena klasične lepote i ubojitih oblina, a visina od 180cm samo je doprinela tome da je modni svet shvati ozbiljno. Njena karijera je započela kada joj je bilo samo 14, a sa 18 se preselila u Njujork i provodila dane slušajući kako je potrebno da dođe do manekenske kilaže. Njena borba je počela otvaranjem sveta društvenih mreža, na kojima je uspela da skene pažnju na to da žene ne moraju da budu mršave da bi bile lepe. 

Iako nije prva manekenka koja je stekla ime uprkos tome što nema "manekensku" težinu, Candice je ponosna na svoju kilažu i od kako je izašla iz tinejdžerskih godina, naučila je da, ako se žena oseća sigurno u svojoj koži, nema problema da pokaže telo, tačnije konfekcijski broj. 

Sa izuzetkom Sophie Dahl, lepotice plave krvi, ovo je prvi put da se na jedan zdrav i opušten način govori o plus size modelu. Candice Huffine je uspela da uđe u istoriju, a ostaje nam da vidimo da li će industrija početi manje da gleda veličinu, a više ono što žene, ali i muškarci zaista žele da vide - raznolikost i za svakog po nešto! 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search