Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 10. 2014

Još razloga da volimo Helen Mirren

Talentovana, duhovita, zavodljiva i neponovljiva

Helen Mirren je jedna od retkih holivudskih dama koja se ponosi svakom borom, a iako na leto puni 70 godina, ona je seksi, elegantna, neizmerno talentovana i beskrajno šarmanta. Britanka, koja od 2003. godine nosi titulu Dame (Dama), koju joj je uručila kraljica Elizabetha, je i novo lice kuće L’Oreal Paris za britansko tržište.

Ona je tim povodom izjavila da nikada nije bila prelepa, već da je uvek izgledala okej i planira da tako i ostane. Oskarovka i višestruka dobitnica prestižnih nagrada je insistirala da njene fotografije ne budu retuširane, u želji da inspiriše druge žene da imaju više samopouzdanja kada je reč o prirodnoj lepoti.

Poznato je i da je odbila besplatni makeover, koji joj je ponudila klinika u Los Anđelesu, koja je do sada operisala mnoge slavne žene. Lekcija koju nas Helen Mirren uči svaki put kada se pojavi na nekom događaju je da budemo hrabre, graciozne, zavodljive i da ne dozvolimo da nas godine sputaju u ostvarivanju ciljeva.

Mirrenova je karijeru započela 60-ih. Nakon uspeha tokom 70-ih, iako je neprekidno snimala, pravu slavu je doživela tek 2000-ih. Otvorena, zabavna, iskrena, nikada se nije uklopila u okvire Holivuda. Zato je dobar deo karijere posvetila pozorištu, što joj je omogućilo da danas bude među najboljim glumicama svih vremena. Bez skandala, bez priča u tabloidima, samo svojim radom i talentom, Helen Mirren je uspela da osvoji svet i postane ne samo glumačka, već i modna ikona. 

Helen Mirren možda izgleda glamurozno, ali ona sama šiša kosu, a vežba samo 12 minuta prosečno svakog dana, i to uz pomoć svojih pasa. Glumica, koja je nekoliko puta u karijeri glumila kraljice Ujedinjenog Kraljevstva, je poznata i po jasnim i ponekad kontroverznim izjavama.

Iako se zaklela da se neće udati, ipak je prekršila obećanje i stala na ludi kamen 1997. godine, nakon više od deset godina zajedničkog života sa Taylor Hackfordom. Iako ne veruje u Boga, ona veruje u bajke, a dece nema jer jednostavno nije želela da ih ima. Ona živi bez potrebe da se pravda, bez lažnih samoreklama i uživa u baštovanstvu, podjednako kao i u glumi.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search