Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 09. 2014

Liberty Ross

Model i dizajner

Mnogi se sećaju Liberty Ross iz njenih manekenskih dana, kada je interesantna brineta pozirala u naručju Kate Moss. Nakon rođenja dvoje dece se odlučila za miran porodični život u Holivudu i činilo se da živi američki san, uz muža režisera i pojavljivanje u filmu "Snow White and the Huntsman".

Usledio je skandal o kom se mesecima pisalo. Njen suprug je uhvaćen u zagrljaju mlade Kristen Stewart, a Rossova je predstavljena kao tragična ličnost, iako nikada nije tražila sažaljenje javnosti. 

Danas, sa 35, ona se vratila na modnu scenu, ali u nešto drugačijoj ulozi. Prateći stope svojih miljenika, McQueena, Tom Forda i Alaïe, Rossova je krenula u svet modnog dizajna. Britanka koja je odrasla u Kaliforniji je najpre predstavila kolekciju odeće za svaki dan, a glavni cilj joj je bio da spoji udobnost i seksi izgled. 

Mezimica Maria Testina i Nick Knighta, je rođena u bogatoj porodici, a kao i njena braća i sestre, slučajnost je htela da se nađe u javnom poslu. U modnom svetu je tek počela da gradi ime i status supermodela kada je upoznala sada bivšeg supruga.

Mešavina korena i odrastanja su tokom godina stvorili i ikonu stila, a za Los Anđeles kaže da nema svoj stilski identitet, već je mešavina različitih kultura. Njen stil je ipak daleko bliži izgledu britanske devojke, a njen najveći porok su vrtoglavo visoke potpetice.

Javnost je dugo čekala njen sledeći potez, ali ona je čekala pravi trenutak i ostvarila saradnju sa kompanijom Genetic Denim . Na njihovoj stranici možete videti kako izgleda kolekcija Liberty Ross, a u našoj galeriji kako su izgledali njeni manekenski dani i pojavljivanja na svetskim dešavanjima.  

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search