Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 08. 2014

Modni debi unuke Audrey Hepburn

Upoznajte Emmu Ferrer

Za mnoge žene širom sveta Audrey Hepburn je ikona stila, oličenje elegancije i jedna od najlepših žena koje su ikada postojale. Za jednu mladu damu ona je član porodice, baka koju nije upoznala, jer se rodila 1993. godine, godinu dana nakon smrti legendarne glumice.

Emma Ferrer je živela van očiju javnosti, najpre u Švajcarskoj, zatim u SAD-u i Italji. Specijalno za Harper's Bazaar uslikao ju je unuk Richarda Avedona, Michael Avedon. To je posebno intrigantno jer je Audrey bila muza Richard Avedona tokom 50-ih, te su mlađe generacije oživele mnoge uspomene na oba umetnika. 

Emma, ćerka prvog sina omiljene holivudske lepotice, Sean Hepburn Ferrera, se bavila baletom, baš kao i njena proslaveljna baka. O njoj kaže da je gledala nekoliko filmova, a omiljeni su joj "Roman Holiday" i "Funny Face". Od odeće Hepburnove ima nekoliko komada koje rado nosi, a njena uspomena je živa zahvaljujući ocu, koji često priča o njoj.

Mlada Emma planira da se preseli u Njujork i nastavi da studira umetnost, a modeling će najverovatnije biti samo usputni posao. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search