Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 07. 2011

Milica Maksimović - Šišalica

"Šišanje je vaš rizik, a frizura je moja profesija!!"

Milica Maksimović - Šišalica (26.05.1986), frizer i stilista, usavršavala je svoje znanje u poznatim beogradskim salonima. Svoju profesiju vidi više kao jedan vid umetnosti, a ne kao skup stereotipa već viđenih kreacija od pre par godina. Diktirajući sama smernice u svom razvoju, kategorički odbija da sledi put mnogih i po svaku cenu neguje svoj stil i kreacije prateći vodeće svetske trendove i kreacije eminentnih svetskih frizera. Od 2007. godine do danas Šišalica je učestvovala na brojnim photoshoot-ovima, revijama, koncertnim dešavanjima na kojima je radila frizure domaćim bendovima za live nastupe i spotove. Radila je na dosta projekata i osvojila brojne nagrade:

2008. učestvuje na modnoj reviji Fashion Revolution i Marie Margoth-dark fashion

2009. drugo mesto na Hairstyles exibition-u

2010. prvi put za 40 godina postojanja PELUQUERIAS-hairstyle časopisa, Milica Maksimović Šišalica je jedina iz Srbije koja je izbacila svoje radove u top detalje i modne vodiče sirom sveta.

Na četiri modela, od kojih je dva završila uživo na sceni, Milica je sa svojim timom (stajling: Lily Lohe, photo Marijana Gligić, šminka: Jovana Vukosavljevic) prikazala kako Hairstyles tehnički DVD-i, najnoviji DVD 88, daje inspiraciju za nove frizure. Stupa u saradnju sa Purple Rose aka ASSASSINATION shop-om i zajedno sa Marijanom Gligić osmišljava ceo koncept promotivnih fotografija za Purple Rose shop, Marijana je radila fotografije koje su priznate na svetskom nivou i našle su se u svetskim izdanjima modnih časopisa. 2011. Zajedno sa saradnikom Marijanom Gligić(fotografom i web dizajnerom) potpisala je ugovor sa američkim brendom MANIC PANIC. Oduševili su se njihovim fotografijama i ponudili su im sponzorstvo. Izašli su joj radovi u HJ Hairdresser Journal-u u South Africa, Penteados Portugal, Beauty-and Hair-Magazine, Frizer Revija Slovenia, Estetica-Italia, Haircut-Grcka, Pelequerias Hairstyles inostrano izdanje, Hairstyles na srpskom i mnogi drugi inostrani štampani i online časopisi su uvrstali njene radove u top modne detalje.

Njen moto je:

"Šišanje je vaš rizik, a frizura je moja profesija!!"

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

zorana   |    24. 07. 2011   |   18:28:09

Naslov

vrhunski dobro!

pošalji odgovor
sanja   |    23. 07. 2011   |   07:05:55

komentar

fantasticno

pošalji odgovor
Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

James Brown

James Brown

Rock & Roll frizer ...

Garren

Garren

On formira trendove ...

Paul Hanlon

Paul Hanlon

od malena voleo frizure ...

Guido Palau

Guido Palau

Najveći trendseter kada je u pitanju kosa ...

Search