Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 07. 2014

Nicola Peltz

Glumica o kojoj svi pričaju

Nicola Peltz, 19-godišnja Njujorčanjka je najnovija holivudska zvezda i IT devojka. Iako se glumom bavi već nekoliko godina, nakon uspeha sa četvrtim delom filma "Transformers", postala je jedno do najtraženijih lica generacije.

Nicola je rođena 9. januara 1995. godine od oca austrijsko-ruskog porekla i majke nemačkog, engleskog i velškog porekla. Njena majka, Claudia Heffner je bila model, tako da je jasno od kog je mlada glumica nasledila izgled. Pre filma "Transformers: Age of Extinction" glumila je u ostvarenjima "The Last Airbender", "Deck the Halls" i "Harold". Pojaviljivala se i na TV ekranima, u triler seriji "Bates Motel". 

Pre nego što je počela da se ozbiljno bavi glumom Nicola Peltz je pohađala najprestižnoje škole u Njujorku. Ipak, njena prirodna lepota i urođeni talenat su je odveli put Holivuda, a iako joj je tek 19 godina, sa lakoćom se bori sa slavom i medijskom pažnjom.

Kada nije na crvenom tepihu ili na prestižnoj zabavi, Nicola igra hokej na ledu. Iako nije postala profesionalni igrač, kao štio je planirala, ovo je jedan od razloga zbog kog je postala deo "Transformersa". Obožava akciju i sportove, te su joj baš takve scene bile lake i potpuno prirodne.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search