Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 04. 2015

Courtney Kerr

What Courtney Wore

Courtney Kerr je ostavila svoj posao u prodaji, kako bi se posvetila pisanju bloga. Ovaj riskantan potez se itekako isplatio. Osim što je vlasnik bloga What Courtney Wore, svojim stilom, koji je brzo i lako postao prepoznatljiv u modnim krugovima, privukla je i TV ponude.

Najpre je vodila jutarnju emisiju, a zatim je imala dva reality show-a. Lepa brineta iz Teksasa je sarađivala sa Outnetom, Topshop x  Nordstrom, kompnajom Hunter Dixon, a kreirala je i specijalnu liniju nakita koja se sastojala od 22 zanimljiva komada.

Blog je napravila 2011. godine i bilo je potrebno samo dve godine da počinje da unovčava svoj novonastali posao. Danas je u prvim redovima na Nedeljama mode, a svoj vedar duh i smisao za humor su joj doprineli na popularnosti. Takođe je veliki ljubitelj životinja i uživa u komedijama iz 90-ih.

Njena izjava: “Stil je znati ko si, šta da kažeš i kada, bez obzira šra drugi misle”, je inspirisala mnoge devojke da se udalje od unifornmisanih izgleda iz časopisa i porade ne samo na odevanju, već na pronalaženju sebe i ličnog pečata. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search