Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 02. 2013

Casadei online prodavnica

Korak dalje

Cipele Casadei ćete od sedmog februara imati priliku da kupujete i preko interneta, za kad je planirano da se "otvori" online prodavnica. Ovaj projekat  je pokrenut kao rezultat saradnje između ovog italijanskog luksuznog brenda i The Level Group iz Milana, firme koja se bavi elektronskom trgovinom.

Kupci će imati priluku da kupe aktuelne kreacije iz Casadei kolekcije za proleće 2013, kao i mnoge druge modele. Za svaku kupovinu koja se bude obavila u prvih nedelju dana, svakom kupcu će na poklon uz kupljen proizvod stići i lak za nokte u boji kupljenog proizvoda. 

Quinto i Flora Casadei su 1958. godine osnovali kompaniju u San Mauro Pascoliju, u Italiji, a danas njihov sin Cesare Casadei je kreativni direktor ovog brenda. U specijalnom videu koji će se naći na sajtu, korisnici će imati priliku da vide kako teče čitava prozvodnja cipela i kako dizajneri dolaze do inovativnih ideja. Pored videa, na sajtu će biti postavljena i galerija sa fotografijama poznatih ličnosti, kao što su Jessica Alba, Zooey Deschanel, Amy Adams, Eva Longoria, Heidi Klum, Anne HathawayJessica Chastain koje na crvenom tepihu nose cipele ovog italijanskog brenda. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search