Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 01. 2020

Gucci slavi ,,godinu pacova“ sa najpopularnijim mišem na svetu...

...Miki Mausom

Prema tradicionalnom kineskom kalendaru, 25. januara obeležava se početak lunarne nove godine i početak godine pacova. Kako bi proslavio, Gucci je predstavio veoma „bukvalnu“ kolekciju u kojoj se nalazi najpoznatiji miš na svetu: Miki Maus. Pod nazivom „Godina miša“, obimna kolekcija kreativnog režisera Alessandra Michelea sastoji se od konfekcije, aksesoara, torbi i cipela, a sve je ukrašeno Diznijevom zvezdom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Micheleova ćudljiva estetika dobro se uklopila u svetu mašte Mikija i prijatelja. Naravno, kampanju su upriličili u Diznilendu. Fotograf i režiser Harmoni Korine snimio je Gucci ambasadora i glumicu Ni Ni, glumca Earla Cavea i dizajnera, stilistu i pesnikinju Zoe Bleu na najsrećnijem mestu na zemlji. Družili su se sa Miki Mausem ispred dvorca Sleeping Beauti, posetili zatvor u Toontovnu i prevrtali se u čašama dok su nosili Gucci kardigane.

Sada kada je Novogodišnja noć prošla, proslavite još jednu Novu godinu u stilu sa Guccijevom novom kolekcijom. Od 3. januara 2020. širom sveta. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search