Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 07. 2016

Dolce & Gabbana Alta Moda jesen 2016.

Visoka moda iz najviših italijanskih krugova

Dok su druge kuće bile zauzete predstavljanjem kolekcija visoke mode u Parizu, kuća Dolce & Gabbana je ostala verna svojim korenima, te je najnoviju jesenju kolekciju predstavila na Alta Moda događaju, ovog puta održanog u Napulju.

Kao i obično, ova revija je premašila očekivanja i bila mnogo više nego što smo očekivali. Tu je delić italijanske istorije, figura koja je inspirisala celu priču, a ovog puta su to bili opera i Sophia Loren, muza italijanskog dvojca i jedna od najintrigantnijih žena filma.

Modeli su teški, uz puno pliša i neverovatnih metalik detalja, uz prepoznatljivu siluetu 50-ih i mnoštvo religijskih motiva, na koje smo, takođe navikli, kada su u pitanju Dolce & Gabbana.

Sve u vezi ove kolekcije je grandiozno, elegantno i istovremeno napadno, upečatljivo i veoma hrabro. Od sjajnih potpetica do ogromnih detalja na kosi, preko velikog nakita, koji izgleda istovremeno fantastično i ne baš udobno, Domenico Dolce i Stefano Gabbana su još jednom uspeli da uđu u srž italijanske visoke mode i predstave kolekciju vrednu divljenja.

 

 


Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search