Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 09. 2015

Nedelja mode u Londonu: Jonathan Saunders proleće/leto 2016. godine

Igra boja i dezena

Kolekcija koju je na Nedelji mode u Londonu predstavio Jonathan Saunders za proleće/leto 2016. godine nas je oduševila bogatstvom boja, color –block tehnikom i predivno usklađenom igrom materijala.

Ženstvena, lagana i lepršava, ova kolekcija donosi nosive komade, kojom dominiraju jednostavni krojevi, asimetrija, kao i moderan osvrt na slip haljine i kimono. Od pastela do jarko crvene, paleta boja je raskošna, zavodljiva i čini da cela kolekcija izgleda veoma mladalački, mada ne postoje nikakva ograničenja, ni gde, ni ko će poneti ovu sjajnu kolekciju popularnog dizajnera.

Od klasičnih pruga do uticaja Istoka, Jonathan Saunders je uspeo da pokaže još jednom da svaka nova sezona donosi još bolje i upečatljivije kolekcije, a kako je uspešno prevazišao finansijsku krizu, vidljiv je i pomak kada je u pitanju izbor materijala.

Sjajnu podršku je dobio od svojih omiljenih Britanki, ali i inernacionalnih IT devojaka, te su se u prvim redovima našle Dree Hemingway, Langley Fox Hemingway, Leigh Lezark, Poppy Delevingne, Laura Bailey i druge poznate dame.  

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search