Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 08. 2014

Jedinstveni show - 24 sata elegancije u Beogradu

Najpoznatiji italijanski dizajneri cipela i nakita, Rene Caovilla i Stefan Hafner

Jedinstveni lifestyle događaj “24 sata Elegancije - Concours d 'Elegance i Salon Izuzetnosti 2014” Vam sa ponosom predstavljaju Italijanskog dizajnera René Caovilla, jednog od najprestižnijih dizajnera ženskih cipela još od 1934 godine. Kako bi proslavio 80 godina rada kreirane su dve kolekcije – capsule i ovi modeli će biti predstavljeni. Svaki par ovih cipela je ručno pravljen u fabrici Rene Caoville u Veneciji  sa punom pažnjom i strasti na jedinstvene detalje koje prate drago kamenje , kristali, koža i vez. Ove kolekcije obuhvataju 8 i 10 modela koje prate originalne cipele iz arhiva Caoville i predstavljaju ikone stila zaostavštine ovog brenda.

Još jedna zvezda Salona Izuzetnosti ove godine biće poseban dizajner nakita Stefan Hafner, dobro poznat po svojim sofisticiranim komadima nakita koji odražavaju svu lepotu dragog kamenja. Zbog svoje neverovatne želje da uvek bude korak ispred vizije same kompanije, njegove kreacije su dobile najvažnije nagrade iz domena juvelirstva. Iz njegovog nakita proizilazi ta radost života koja se oseća u njegovom radu sa ljubavlju i pažnjom.

Caovillinu posebnu kolekciju kao i njegove druge ekskluzivne modele i prefinjen nakit Stefana Hafnera biće predstavljeni u Beogradu na svečanom otvaranju u Belom dvoru u petak, 5. septembra u okviru manifestacije „24 sata Elegancije“ i u Grand Casinu Beograd 6. septembra u Salonu Izuzetnosti na konferenciji i izložbi luksuznih predmeta.

Za one koji bi želeli da lično osete jedinstvene, ultra-ženstvene modne komade, uz pomoć profesionalaca koji će Vam biti na raspolaganju, rezervišite Vaš privatni termin za Trunk Show u Predsedničkom apartmanu hotela Hyatt Regency 7. septembra od 10-18h.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search