Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 04. 2014

Veš kroz prolećne trendove

Boje, materijali, dezeni...

Leto je vreme kada materijali postaju finiji i tanji, boje svetlije a krojevi otvoreniji. Ovo važi kako za garderobu tako i za veš koji takođe ima svoje trendy tendencije.

Tako, kada su boje u pitanju, sa jedne strane imamo eksploziju živih nijansi plave, žute, crvene, tirkizne, pink i koralne i zelene a sa druge svedenije i zavodljivije boje meda i šampanj nijanse.

Sve nijanse narandžaste- losos, koral, mandarina ili čak neon su definitivno u centru pažnje. Dramatične i zavodljive, daće vam super samopouzdanje kada ih ponesete do kože.

Printovi su fokusirani na maksi cvetne motive, ali i ženstvene tufne su se vratile posle nekoliko sezona, što je pravo osveženje, pogotovo što nije tradicionalna crno-bela varijanta već su u pitanju bele tačkice na pink, žutoj ili ljubičastoj podlozi.

Transparencija je veoma važan faktor kada su tkanine u pitanju, pa su prozračne mrežice i svetlucave čipke u centru pažnje, i to u nijansama meda, što zaista daje osećaj senzualnosti. Korpe su presvučene finom čipkom, pa ćete se osećati udobno čak i u najvrelijim danima leta.

Pogledajte galeriju najepših komada veša koje smo izdvojili za vas:

Search