Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 10. 2016

Jarke boje za jesenje i zimske dane

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

Jesen svakako neće biti siva, iako je siva boja prisutna, ali ne i dominantna.

Ovo je sezona u kojoj dominiraju sve nijanse plave, kao što smo videli na revijama kuća Oscar de La Renta, Fendi i Elie Saab. Nešto tamnije, kobalt i kraljevsko plave tonove smo videli na pistama kuća Balenciaga i Tibi. Pastelno plava, se uz najnežnije roze pojavila na mnogobrojnim revijama, među kojima su Versace, Balmain, Givenchy, Kenzo, Alexander Mcqueen i Michael Kors.

Pored plave, tu je senf žuta, jedna od najpopularnijih boja jeseni. Videli smo je na pistama kuća Gucci, Chloe, Valentino, a već je prisutna i u kolekcijama high street brendova. Sjajno se uklapa uz tipično jesenje boje i daje im dozu svetlosti i osveženja.

Lila je još jedno iznenađenje, kao i intenzivno ljubičasto-pink nijansa, koja je veoma seksi i provokativna. Takođe, tu su i koralni tonovi, a naš favorit je haljina kuće Giambattista Valli u ovom tonu, koja je ženstvena, romantična, potpuno očaravajuća.

Metalik tonovi ostaju u središtu zbivanja, baš kao i tokom sezone proleće/leto 2016. godine, a prate ih nešto mračniji tonovi, rezervisani za hladne dane, poput maslinaste i boje cigle.

Nismo zaboravili ni zelenu, viđenu na pistama kuća Iceberg, Tory BurchRoland MouretMonique Lhuillier, koja je tokom nove sezone jaka, upadljiva i veoma razigrana.

Search