Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 08. 2015

Nakit u prvom planu

Za jesen/zimu 2015-16. godine

Možete da nosite samo jednu, raspareni par, krupne u stilu 80-ih kao što smo videli na Armani i Marni revijama, duge, kao što su viđene na pisti kuće Gucci i Isabel Marant ili one koje prekriju pola lica, kao što je predstavila kuća Givenchy.

Kada je reč o nakitu za jesen/zimu 2015-16. godine, minđuše su glavni komad nakit, a sva pravila koja su do sada važila, jednostavno su prevaziđena. Što bogatije, veće, raskošnije, u pastelama ili u jarkim bojama, sa zlatnom ili srebrnom osnovom, u obliku cveća ili geometrijskih oblika, minđuše će učiniti da svaka kombinacija izgleda življe, zanimljivije, zabavnije.

Pored upadljivih minđuša i velikog povratka broša, modne kuće su nam ponudile i novi osvrt na klasike, poput bisernih ogrlica, oversized prstenja, kao što smo videli na revijama Bottega Veneta, Stella McCartney, dok su ukrasi u kosi pravi hit sa pisti ChanelDolce & Gabbana.

Dakle, inspiracija nam dolazi čak iz 20-ih i vodi nas u futurističke vode, prolazeći kroz vesele 60-te, boho 70-te, pop art, punk i ladylike faze. Mešanje stilova i modnih dekada je napravilo pravu zabavu kada je u pitanju izbor nakita, a ona čuvena izreka "manje je više" je definitivno promašaj ove sezone!

Search