Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 07. 2015

U fokusu: Nežna i večna ružičasta

Sa pisti na ulice

Jedan od jesenjih trendova, kada su u pitanju boje, je neočekivana nežna i ženstvena ružičasta, koja se preliva od najsvetlijih puderastih tonova, koje smo videli na reviji kuće McQueen, zatim nesvakidašnje slatka kao što je predstavila kuća Prada, kombinovana sa crvenom, kao što smo videli kod kuća Valentino i Dolce & Gabbana, sve do jarkih i upadljivih nijansi viđenih na revijama kuća Henry HollandChristopher Kane u Londonu.

Ružasta se već pojavila i u najnovijim kolekcijama naših omiljenih high street brendova i svakako možemo da budemo korak ispred i već tokom leta isprobamo njenu moć i pronađemo baš oni nijansu koja se najbolje slaže sa našim stilom odevanja.

Ružičasti detalji nisu zanemareni, tako da imamo i potpetice, torbe i naočare u ovoj boji, koja se sjajno kombinuje sa električno plavom, ljubičastom i žutom. Svkako je zanimljiv spoj i sa retro smeđom, a najmoćniji su oni kontrasti koje svetlo ružičasta stvara sa crvenom i večitom crnom. 

U galeriji možete videti kako to izgleda kada ružičasti tonovi okupiraju piste najpoznatijih modnih kuća, što će vam dati uvid u to šta od ovih komada možete da iskoristite za predstojeće dane i tako osvežite svoj stil.

Search