Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 10. 2017

Jesen/Zima modni dodaci 2017

Ponekad detalji govore više od odeće...

Ako ste se odlučili za klasičniji, jednostavniji stil, uvek možete da ga oplemenite nekim sitnim, ali i krupnijim modnim dodatkom, u sličnoj boji i stilu, ili u potpuno drugačijoj boji, te da napravite kontrast.
Pravi dodatak može pretvoriti dosadnu odeću u veliki modni trend. Mnogi dizajneri kao što su Kate Spade and Loewe ljubav prema hrani prikazali su kroz njihove aksesoare. Zahvaljujući Kate Spade možete nositi torbu koja izgleda kao pravi kolač. S druge strane Loewe je dizajnirao torbe i šešire sa ilustracijama hleba.
Ove jeseni ćete videti puno zanimljivih, jedinstvenih, naglašenih i efektnih minđuša. Mnogi modni influenseri već su zaljubljeni u ovaj trend. Popularni nakit napravljen je od najsitnijih perlica, bisera, visećih elemenata, lanaca, pa sve do nezamislivih detalja... Neki dizajneri koristili su školjke, ključeve, makaze kako bi postigli što efektniji rezultat.
Za one koji žele da se osećaju glamurozno, dizajneri su kreirali sjajne aksesoare od nakita do torbi. Za one koji žele da naglase neki bitan detalj, neće pogrešiti sa cvetnim dezenom, jer je ove jeseni cvetni print zaista popularan.

Search