Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 11. 2011

Francesco Biasia

Za upečatljiv lični stil

Kolekcije sa potpisom Francesco Biasia donose mnogo raznolikih ideja i modnih rešenja. Nebrojano mnogo različitih modela i stilova koji se kombinuju u zavisnosti od raspoloženje ili prilike, savršeni su za stvaranje upečatljivog ličnog stila.

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom, firma Francesco Biasia i danas nastavlja potragu za novim materijalima i kvalitetnom kožom. Fokus je uvek na tome da svaka tašna odražava inovativnu upotrebu i kombinaciju različitih materijala. Svaki Francesco Biasia proizvod izražava stav i pokazuje veliku posvećenost detaljima, o čemu govori i veliki broj poznatih ličnosti koje biraju komade ove kuće, među kojima je i Eva Longoria.

 

SML   |    14. 02. 2012   |   10:47:23

Re: fb tasne

Draga Sanja,
fotografije tašni su date kao ilustracija koja prati tekst o istoriji brenda Fraancesco Biasia i date su kao mali pregled artikala ovog proizvođača. Novu kolekciju ćete moći da vidite na sml.rs uskoro.
Srdačan pozdrav!
SML

pošalji odgovor
sanja   |    14. 02. 2012   |   00:10:10

fb tasne

Francesco Biasia tasne koje ste postavili na site su prastari modeli. S obizrom da vam je site dobro koncipiran, steta je da vec u pocetku informacije budu stare. Distributer ovih tasni ih vec nekoliko sezona "cuva" u magacinu na lageru a kada trazite po zelji vam izvlace iz istog, ili na "kasikicu" iznesu po koji komad u radnju, kako bi ste mislili da su novi modeli.
Naravno, neki od modela su uvek aktuelni i nosivi.

pošalji odgovor

Re: fb tasne

Search