Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 03. 2015

Najzabavnije naočare sezone: Lily Allen za House of Holland

Prva kolekcija za britansku modnu kuću i veliki modnih hit

Henry Holland, koji je vlasnik i dizajner kuće House of Holland, je predstavio svoju prvu kolekciju naočara za sunce. Kako bi što uspešnije plasirao svoje zabavne, otkačene i nesvakidašnje modele, pozvao je u pomoć jednu od svojih najboljih drugarica, pevačicu Lily Allen.

Lily Allen je oduševljeno prihvatila poziv da bude zvezda kampanje i dodala da je već godinama fan rada gospodina Hollanda, dok je dizajner iz Engleske izjavio da je zabavno raditi sa prijateljima, kao i da je prezadovoljan kolekcijom naočara, kao i celom kampanjom, koju je uslikao Danielle Levitt.

Okrugli okviri su oživeli kroz jarke boje, neobičan izbor materijala, dok su cat-eye ili mačkasti modeli zavodljivo zabavni. Ipak, naš favorit su crvene usne, tačnije okvir koji izgleda kao otvorena usta. 

Ovi modeli gotovo da mame da već sada počnete da razmišljate o lenjim letnjim danima i nezaboravnim večerima. Ukoliko ste tražili komad kojim ćete obeležiti sezonu, naočare za sunce Henry Hollanda su definitno sve što vam je potrebno! 

Pogledajte i galeriju i uverite se sami! 

Search