Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 08. 2012

Charlotte Olympia

Život na veoma visokoj nozi

Charlotte Olympia Dellal je diplomirala na londonskom univerzitetu Cordwainers Court 2004. godine, a odmah je počela da sarađuje sa modnom kućaom Ungaro i dizajnerom Giambattista Vallijem. Od 2007. godine je vlasnik i dizajner robne marke Charlotte Olympia, specijalizovane za izradu cipela.

Uspeh je bio gotovo trenutan, najpre jer su dizajni Charlotte Olympije ženstveni i orijentisani na detalje, te je na samom đonu iscrtan zlatni pauk, kao zaštitni znak. Svaka cipela se radi od najfinijih materijala, izrađuje se u Italiji, a poigravanje sa dezenima i bojama je privuklo pažnju zvezdi Holivuda, poput Sare Jessica Parker, Keire Knightly, Blake Lively, Katy Perry, Kate Moss, Sienne Miller i Beyoncé.

Osim prodavnice u Londonu, kolekcije Charlotte Olympia možete naći u svetski poznatim robnim kućama Bergdorf Goodman, Harrods, Harvey Nichols, kao i u online prodavnicama Neiman Marcus i Net-A-Porter. Charlotte Olympia Dellal je do sada sarađivala sa dizajnerima Clements Ribeiro, Emilio de la Morena, Peter Som i modnom kućom Temperley London.

Charlotte Olympia Dellal potiče iz poznate brazilsko-engleske porodice, a crveni ruž nosi svuda. Obožava leopart print, a iako uživa u visokoj modi i dizajnima  Prade, Miu Miu i Sonie Rykiel, ne misli da ijedna žena mora da trpi zarad visokih potpetica. Njena sestra, Alice je aktuelno lice Chanel torbi, a brat, Alex Dellal  je poznati britanski kustos. Nijhov deda je Jack Dellal, nekadašnji bankar, a danas jedan od najbogatijih ljudi u Britaniji. 

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search