Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 04. 2014

Nepotvrđenje romanse

Moss, Tyler, Danes, Winslet

Postoji urbana legenda da je početkom karijere Leo DiCaprio osnovao klub u kom su se nalazila neka od najvećih glumačkih imena današnjice. Mladi, zgodni, diskretni i popularni, harali su svetom u pauzama snimanja. Za Leonarda, koji nikada nije bio sklon alkoholu ili drogama, uzbuđenje je bilo zavesti što više dama.

Među njima su Kate Moss, koja je tada tek započela karijeru, Liv Tyler, parterka iz filma "Romeo + Juliet", Claire DanesKate Winslet, sa kojom je glumio u "Titaniku" i mnoštvo nepoznatih devojaka. Naravno, ono što je bilo prihvatljivo za mladu zvezdu, danas je postao problem, koji može da zapreti i sjajnoj glumačkoj karijeri. 

Kako je četiri puta bio nominovan za nagradu Oskar, ali je nikada nije dobio, špekuliše se da je privatni život regularnog zavodnika jedna od najvećih prepreka u očima onih koji odlučuju o tome ko će dobiti ovu prestižnu nagradu. Iako se slično može reći i za životni stil Jared Letoa, ne treba zaboraviti da je Leo daleko uticajniji i da je davno postao deo holivudske elite, tako da priča i nije tako neverovatna.  

Takođe, postoji priča koja kaže da onog trenutka kada mlada dama (plava manekenka) uđe u život talentovanog glumca, mora da potpiše da neće pričati o njihovoj vezi ni tokom, ni nakon završetka. Ne može se reći da je Leo romantičan, ali je svakako praktičan. 

Kako ove godine puni 40, pritisak je sve veći, ali nema naznaka da će se Leo posvetiti porodičnom životu u skorije vreme. Koliko god nama bilo zabavno da nagađamo, on živi svoj san i ostavlja ženama širom sveta prostora da maštaju o tome kako će baš one uspeti da ukrote šarmantnog zavodnika. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Okoreli neženja: Leonardo DiCaprio

Search