Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 05. 2012

Maison Moschino

Sasvim drugačiji hotel

Maison Moschino je mesto u kom gosti sa svih strana sveta dolaze da istraže svoje dečije snove i fantazije. U srcu Milana, poznata modna kuća vam nudi priliku da zavirite u svet Alise iz zemlje čuda, spavate na luskuznom tavanu ili saznate kako izgleda kada je čitav život baš kao krevet od ruža. Tu je i strašni, zli vuk iz bajke o Crvenkapici, soba u oblacima, igra senki i slatka soba, sačinjena od najukusnijih poslastica. Pa ipak, od kako uđete u sam hotel, sasvim vam je jasno da u njemu vladaju haljine. Sve lampe su u večernjim toaletama, a u ponudi su i sobe u kojima su svečane toalete u crvenoj, beloj ili crnoj boji, zapravo kreveti.

Čitav koncept ovakvog hotela je oživeo Moschino kao modnu marku, dajući priliku gostima da zavire u svet mašte ljudi koji rade u ovoj modnoj kući. Iza svake ideje se krije kreativni diretor Moschino-a, Rossella Jardini, koja je na ovoj funkciji još od 1994. godine.

Maison Moschino spada u red hotela sa četiri zvezdice, a sastoji se od 65 tematskih soba i odeljka za decu, kao i teretana i Spa soba. Ono što ćete verovatno osetiti kada uđete u ovaj hotel je da propadate kroz zečiju rupu, ali ne brinite, to je baš ono što Moschino želi. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search