Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 12. 2019

Prkosite zimi smelim odevnim kombinacijama

Koji je vaš favorit?

Zimske odevne kombinacije ne moraju uvek biti tamnijih nijansi, stoga predlažemo da budete kreativni i smeli sa onim što imate. Mi smo našu Inspiraciju pronašli na ulicama Njujorka, Pariza, Milana i prenosimo vam ideje koje možete da iskoristite: 

 

Sa džemperom možete mnogo toga da uradite, ne mora se uvek obući, jednostavno ga omotajte oko vrata i eto super šala. A ako je vaš novi omiljeni džemper posebno glomazan i predimenzioniran, uzmite u obzir da preskočite kaput i umesto njega obucite duguljast prsluk, bićete iznenađeni koliko je toplo i šik. 

 

 

Oduvek ste želeli da imate komotniji blejzer sa jakim ramenima, ali ste u dilemi kako će vam stajati, rešenje je da ga obučete preko nekog zanimljivog džempera jer izgleda baš interesantno. 

 

To je samo nekoliko „formula“ koje smo smislili da bi smo vas proveli kroz zimu, a ostalo je sve na vama. I sledeći put kad budete stajali ispred vašeg ormara bez ideja, pustite maštu da vam ona “skocka” kombinacije u nekoliko koraka i izaći ćete iz kuće vrlo brzo. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search