Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 06. 2017

Videoteka

Volite li filmove?

Ako ste dete osamdesetih ili devedesetih godina, onda se vrlo dobro sećate video klubova. Kada se pojavi novi film, svi trkom idu do svog video kluba da iznajme video kasetu. Neretko se dešavalo da je ta video kaseta izdata danima, pa nam nije teško ni da čekamo na listi čekanja. Sada je situacija u mnogo čemu povoljnija, jer je sve lako dostupno na internetu, a i biskopski repertoar je i više nego raznovrstan.

Trenutno je na biskopskom repertoaru veliki izbor komedija, kao i avanturističkih filmova koje treba pogledati. Evo koje smo izdvojili za vas da se od srca ismejete i ulepšate sebi dan.

1.

Gregova startup kompanija alibi.com je postigla ogroman uspeh. Ko bi rekao da je toliko ljudi spremno da da veliku sumu novca samo da dobije alibi i sakrije svoj tajni život? Saznaćete u ovoj romantičnoj komediji.

 

 

2.

Pre nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobediva ratnica....Elementi akcije i naučne fantastike će vam držati pažnju dok budete gledali ovaj film. 

 

 

3.

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Smeh je zagarantovan.

 

 

4.

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donosi zlo koje je raslo preko hiljadu godina. Ovaj avanturistički film sa primesima horora podiže adrenalin i vodi pravo u svet misterije.

 

 

5.

Najveći košmar za svakog oca koji ima ćerku počinje onda kad njegova mezimica odraste i dođe dan da ga upozna sa svojim dečkom. Uživajte uz ovu porodičnu komediju.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search