Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 09. 2016

"Vivaldianno-grad ogledala" 11. novembra u Areni

Jedinstveni 3D koncertni spektakl "Vivaldianno" biće izveden prvi put u Kombank areni, 11. novembra.

Spoj najsavremenijih vizuelnih efekata i aranžmana sa klasičnim zvucima Vivaldijeve legendarne kompozicije "Četiri godišnja doba" odlikuje ovaj spektakl predviđen za velike scene i prostore.

3D projekcija uz naraciju i muziku Vivaldija koju izvodi gudački orkestar sa moćnim aranžmanima obogaćenim modernim zvukom i električnim instrumentima, predstavlja život ovog slavnog umetnika na dramatičan način.

Prvo izvođenje "Vivaldianna" održano je u Češkoj i izazvalo je senzaciju, a Beograd će biti među prvim gradovima na njihovoj svetskoj turneji.

"Vivaldianno - Grad ogledala" je jedinstvena 3D koncertna predstava osmišljena po baroknoj muzici sa savremenim zvukom i novom energijom, sve u službi priče o uspehu i padu genijalnog kompozitora, Antonija Vivaldija.

Scenu ispunjava orkestar klasičnih muzičara i art-rok izvođača i plesača dok se ispred i iza njih, pred očima publike, smenjuju slike rađene u najmodernijoj tehnici praćene sofisticiranim dizajnom svetla, stvarajući jedinstveno trodimenzionalno muzičko iskustvo.

Idejni tvorac ovog šoua je češki producent, rock pijanista i kompozitor Mihal Dvorak, autor libreta je češki muzičar, scenarista i dramski pisac Tomas Belko, a 3D animacije osmislio je i kreirao poznati japanski umetnik, reditelj i animator Kosuke Sugimoto koji trenutno radi u studiju "Eallin" animacije.

Orkestar čini međunarodni tim umetnika: proslavljeni gudački kvartet "Herold", gitarista, aranžer i majstor zvuka Jiri Janouck, violončelistkinja Terezie Kovalova, Carlo Zeggara iz Perua i Vlado Urlić (Španija) na perkusijama i fruli kao i bubnjar Martin Kuzma.

Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.800 i 3.500 dinara biće u prodaji od ponedeljka, 26. septembra.

tanjug

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search