Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 10. 2015

Godina velikih povrataka na male ekrane

Omiljeni filmovi i serije se nastavljaju u 2016.

Ne znamo da li se radi o nedostatku originalnosti ili o tome da su veliki producenti i scenaristi popularnih TV kanala rešili da usliše molitve fanova, ali sledeća godina nam donosi sjajne i neke neočekivane nastavke kultnih filmova i serija.

Najpre je najavljen nastavak serije "Twin Peaks", koji čekamo 25 godina, zatim smo čuli da se nastavlja "Venčanje mog najboljeg druga”, a onda su stigle još dve velike vesti: "Gilmore Girls" se konačno i zvanično vraćaju na male ekrane u okviru mini TV serije, te ćemo konačno saznati da li je Rory postala uspešan novinar i da li su Luke i Lorelai našli sreću. 

Druga, neočekivana vest nam dolazi u vidu nastavka hit filma "Cruel Intentions". Film, zasnovan na filmu, koji je zasnovan na knjizi, je već dobio veoma neuspešne nastavke, a TV serija će pratiti život ćerke glavnih junaka. Film iz 1999. godine je pratio i sjajan soundtrack, a nezaboravne scene su nam doneli Sarah Michelle GellarRyan Phillippe i Reese Witherspoon. Neizvesno je da li će se iko od njih pojaviti u TV izdanju. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search