Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 05. 2015

Sen Trope, Francuska

Legendarno letovalište posuto glamurom

Sen Trope pruža zabavu za sve. Mediteranska klima, fantastična voda i pogled na planine, luksuzne vile i jahte, kao i ulična zabava tokomletnjih dana, su mesto na kom ćete sresti Paris HiltonBeyoncé, Jay-Z-ija, George Clooneyja, Penelope Cruz ili Kate Moss.

Sem toga, u Sen Tropeu možete uživati u kupovini, a nadomak gradića su čuveni Kan i sve lepote kneževine Monako. Uostalom, dovoljno je reći da je Sen Trope prislavila neprikosnovena Bridget Bardot, te je svakako nezaobilazna destinacija.

Jahte, prelepe vile čiji se krovovi blistaju na suncu i privatne plaže su deo dekora Saint Tropeza. Većina plaža je skrivena iza gustih maslinjaka i visokih palmi. Za one slobodnog duha, tu je i čuvena nudistička plaža  "Tahiti”.

Kada se spusti veče, vreme je za odlazak u diskoteke Le papagayo ili Les caves.

Iako je njegove lepote  još 1887. godine opisao Guy De Maupassant, a slikari i pisci dolazili da na obalama pronađu inspiraciju, pravu turističku titulu je stekao prisustvom Brigitte Bardot u filmu " I Bog stvori ženu".

Danas se umesto Prevera i Sartra u kafeima okupljaju nove zvezde, dok paparaci pomno motre na svaki njihov korak. Ukoliko želite da osetite pravi glamur, ovo je letovalište za vas. Obavezan je predimenzionirani šešir i tamne sunčane naočare, da se dok ispijate kafu sklonite od znatiželjnih pogleda i naravno da vi bacite pogled na to ko se dovezao u najnovijem poršeu.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Morska uživancija po meri

Search